Lokaal Adverteren

Heeft uw bedrijf een sterke focus op een bepaald geografisch gebied? Dan is lokaal adverteren interessant. Wij helpen graag om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten door te adverteren op een plek die het best bij uw verhaal past. Ook is het mogelijk binnen een gemeente of provincie specifieke doelgroepen te bereiken. Wordt u ons volgende succesverhaal met gerichte lokale Out-of-home advertising?

Vind uw beste locatie voor lokaal adverteren

Lokaal adverteren is een effectieve manier om uw bedrijf of merk een stap vooruit te helpen. Het is belangrijk om de juiste locaties te kiezen voor uw lokale advertenties. Bijvoorbeeld abri’s in bushokjes en tramhaltes. Zo bereikt u niet alleen reizigers, maar ook andere mensen die passeren.

Of denk aan digitaal adverteren bij supermarkten, tankstations of winkelcentra. Ook zijn er een opties om op straat en langs (snel)wegen te adverteren. Ontdek op de kaart op welke plekken we uw advertentie binnenkort kunnen laten zien.

De voordelen van adverteren in uw omgeving

Lokaal adverteren is een van onze speerpunten. Omdat we uit ervaring weten dat het werkt. De belangrijkste voordelen van adverteren bij u in de omgeving:

  • 24/7 zichtbaar op straat met een poster.
  • Voor ieder budget hebben we een passend voorstel.
  • Bij ons kunt u een doelgroep zeer lokaal bereiken. Bijvoorbeeld in een bepaalde gemeente of zelfs per specifieke plek van de advertentie.
  • We kunnen onderscheid maken op demografische variabelen in meer dan 250 gemeentes.

Buitenreclame is het enige advertentiemedium dat niet weggeklikt of uitgezet kan worden. Dit is een grote meerwaarde in het huidige medialandschap.

Lokaal adverteren met Out-of-Home

Wilt u het straatbeeld verfraaien en uw naamsbekendheid vergroten? Investeren in lokaal adverteren met Out-of-Home is een perfecte manier om dit te doen. Dit biedt u de kans om effectief te focussen op specifieke gebieden en om gericht te communiceren met uw doelgroepen.

U kunt bijvoorbeeld posters, billboards, bushokjes en tankstations gebruiken om 24/7 zichtbaar te zijn. Daarnaast helpt adverteren met Out-of-Home bij het tracken van campagneresultaten: zo weet u precies wat er wel of niet werkte. Aan u de taak om spetterende advertenties te maken. Dan doen wij de rest. Kies voor adverteren met buitenreclame – ook uw bedrijf of merk verdient het.

Bekijk de advertentie mogelijkheden in uw regio

Boek nu uw buitenreclame campagne