Abri kopen

Is uw communicatieboodschap toe aan een nieuw jasje? Met out-of-home-adverteren scoort u een gericht en relevant bereik. Een abri kopen bij Global garandeert de mogelijkheid om op het juiste moment de juiste doelgroep te bereiken. Wat komt er kijken bij een abri kopen? Lees meer over targeting, de kosten van een abri-advertentie en de dienstverlening waar u bij Global op kunt rekenen.

Uw doelgroep bereiken met abri-reclame

Met abri-reclame kunt u adverteren waar u dat wilt: gericht op één plaats of regio is, of juist verspreid door het heel land. U kunt met abri-reclame niet alleen lokaal uw doelgroep bereiken, maar ook strategisch locaties kiezen om gericht een landelijk verspreide doelgroep te benaderen.

Deze vorm van buitenreclame hangt vaak op strategische locaties waar veel mensen de advertentie kunnen zien. Zet bijvoorbeeld in op stadscentra voor shoppers en uitgaanspubliek. Of op de omgeving van onderwijsinstellingen om jongeren te bereiken. Ga voor OV-reizigers in de omgeving van bus- en treinstations of bereik bestuurders langs een drukke doorgaande weg.

Wat uw doelgroep en bijbehorende uitdaging ook is: met abri-reclame koopt u een advertentievorm in met waarmee u uw doelgroep kunt bereiken. En ook nog op een manier die weinig irritatie oproept bij het grote publiek.

Abri-kosten per locatie

Een abri kopen kan al vanaf € 119 per week, per locatie. Dat hangt vooral af of u zelf een specifieke locatie kiest, of dit aan onze specialisten overlaat. Kiest u namelijk voor gebieden in de locatiekiezer, dan betaalt u niet de standaardprijs van € 179 per week, maar slechts € 119 per week.

Wilt u weten waar u via Global precies kunt adverteren? Ontdek op de kaart waar u precies kunt adverteren bij u in de buurt.

Abri kopen bij Global voor lokaal bereik

Lokaal een abri kopen bij Global is ideaal voor organisaties die behoefte hebben aan lokaal of zeer gericht bereik. Met een out-of-home-campagne bereikt u uiteenlopende doelgroepen. Abri’s zijn daarmee zeer geschikt als middel voor lokale marketingcampagnes.

Wanneer u een abri koopt bij Global krijgt u professionele ondersteuning tijdens het gehele proces: of het nu gaat over outdoor abri’s of full colour drukwerk – we stemmen het precies af op uw eigen behoeften.

Bekijk de abri's in uw omgeving

Boek nu uw campagne